Michaela Klouda photography » Fotograf i Oslo, Norge og hele verden!

PRISER | BRYLLUPSFOTOGRAFERING

(For english version please contact me! All prices are in NOK.)

Forlovelsesfotografering/Kjærestefotografering – kr. 5000,- inkl. 20 høyoppløselige filer

Forlovelsesbilder eller kjærestebilder er helt perfekt om dere har lyst til å gjøre noe ekstra hyggelig sammen. Jeg fotograferer dere i ca. 1 time på valgfri location. I etterkant vil dere få et webgalleri med ca. 100 lavoppløselige bilder, og av disse kan dere velge 20 bilder som dere vil få ferdig redigert og høyoppløselig. Disse er perfekte å bruke på f.eks. invitasjoner eller i andre sammenhenger før bryllupet, og det er en perfekt måte å bli kjent med meg på forhånd hvis jeg skal fotografere bryllupsbildene deres!

Heldags fotografering, 10 timer – kr. 29 000,- 

Under heldags fotografering får jeg med meg alt som skjer i løpet av hele bryllupsdagen! Jeg er med dere fra morgen til kveld, og fotograferer alle høydepunkter i løpet av dagen, men også alle de små magiske øyeblikkene som oppstår. Dere vil få en fantastisk reportasjeserie fra den viktigste dagen deres, som dere kan se tilbake på med glede. Ingen trenger å bekymre seg for å ha glemt kamera hjemme, jeg er på saken!

Inkluderer:

  • Ca. 500 ferdig redigerte og høyoppløselige bildefiler i både farger og svarthvitt
  • Så mange møter dere ønsker i forkant
  • Forlovelsesfotografering i forkant av bryllupet (må skje i Oslo-området, ellers tilkommer reiseutgifter og overnatting)
  • Gaveboks med mine favorittbilder fra bryllupet i postkortstørrelse printet på fineart-papir og usb-pinne med de digitale bildene.

(Ved reise utenfor Oslo og Akershus vil reisekostnader og eventuell overnatting komme i tillegg.)

Halvdags fotografering, 6 timer – kr. 22 000,-

Hvis dere velger halvdags fotografering har dere meg med dere i 6 timer. Dere velger selv hvilken del av dagen som er viktigst for dere å få dokumentert, men det mest populære er å ha med seg fotograf under forberedelsene, vielsen, selve bryllupsfotograferingen og deretter under mingling og eventuelt starten av middagen. Dette er en flott pakke for å få med seg mange av de viktigste høydepunktene under dagen.

  • Ca. 300 ferdig redigerte og høyoppløselige bildefiler i både farger og svarthvitt
  • Så mange møter dere ønsker i forkant
  • Gaveboks med mine favorittbilder fra bryllupet i postkortstørrelse printet på fineart-papir og usb-pinne med de digitale bildene.

 

(Ved reise utenfor Oslo og Akershus vil reisekostnader og eventuell overnatting komme i tillegg.)

Dersom dere ønsker fotografering utover timene som er i pakkene, koster dette kr. 1700,- per time.

Fotografering i utlandet/Destinasjonsbryllup

Det blir mer og mer populært å legge bryllupet sitt til et spennende sted i utlandet og jeg blir mer enn gjerne med dere for å dokumentere dagen deres uansett hvor det skulle være. Send meg gjerne en mail med detaljer om reisen og dagen deres, så gir jeg dere et skreddersydd pristilbud.

 

Bildene deres leveres ferdig redigert og høyoppløselig i jpg-format i et webgalleri og på USB-stick.

Jeg kan også hjelpe dere med produksjon av takkekort, album etc. Priser på dette avhenger av type produkt.

mockup1

Dere får tilsendt kontrakt og faktura med reservasjonsgebyr pålydende kr. 7000,- ved booking av fotografering. Dette beløpet betales kun tilbake ved kansellering innen 6 måneder før bryllupet.
Resterende beløp sendes på faktura første virkedag etter bryllupet og har 14 dagers forfall.

Bildene er for privat, ikke-kommersiell bruk. Ved all bruk av bilder elektronisk (Facebook, personlig nettside, nettalbum etc.) samt bilde i avis/nettavis, skal fotografen krediteres (der dette er mulig) på følgende måte: Foto: Michaela Klouda
Fotografen kan benytte bildene til egen promotering på hjemmeside, Facebook, blogg etc., dersom ikke annet er avtalt med kunden.

Alle priser er inkludert MVA.