Michaela Klouda photography » Fotograf i Oslo, Norge og hele verden!

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

(For english version please contact me!)

Hvert eneste brudepar er unike, hver eneste bryllupsdag er spesiell. Min jobb er å forevige hvert brudepars dag på en måte som reflekterer stilen til paret, men også viser min egen fotografiske stil. Min jobb er å hjelpe brudeparet med å ivareta minnene for evig. Bryllupsdagen er for mange en av de viktigste dagene i livet. Man bruker månedsvis på forberedelser, tusenvis av kroner på kjole og mat og dekorasjoner, mange timers hodebry over hvilket fargetema man skal gå for og hvem som skal sitte hvor. Men når maten er spist opp, gjestene har dratt hjem og kjolen er hengt tilbake i skapet, hva er det man egentlig sitter igjen med? Minnene. Og hvordan er den beste måten å bevare minnene? Med gode bilder.

 Jeg elsker bryllup! Og jeg gleder meg hver eneste gang jeg skal ut og være en del av en ny bryllupsfeiring. Jeg kan være med hele dagen, fra de første nervøse blikk i speilet under sminkingen, til den siste dansen uten sko etter litt for mye dansing i høye hæler. Går dere for fotograf hele dagen er dere garantert å få dokumentert hvert eneste smil, hver eneste tåre, hvert eneste øyeblikk. Jeg kan også være med halve dagen, under vielsen, eller kun ta de “offisielle” bryllupsbildene som kan være perfekte til takkekort eller til å henge på veggen. Min stil på bryllupsfotografering er naturlig, glad og romantisk. Når jeg er med lengre deler av dagen gir jeg ingen regi og tar bilder i reportasjestil for å dokumenter alle de ekte øyeblikkene og følelsene som oppstår. Under fotograferingen av selve “bryllupsbildene” av dere to vil jeg gi litt regi, men ønsker fremdeles at bildene skal fremstå som ekte og naturlige.

Før selve den store dagen vil jeg veldig gjerne treffe dere, slik at vi kan bli litt kjent med hverandre, og så dere kan fortelle meg alt om dagen deres og hva dere ønsker dere!

 Jeg er Oslo-basert, men fotograferer bryllup i hele Norge og i utlandet.

MartheFredrik-405