Michaela Klouda photography » Fotograf i Oslo, Norge og hele verden!

Forlovelsesfotografering i solnedgang

Forlovelses- og parfotografering er så utrolig hyggelig! Jeg elsker jo å fotografere bryllup, men denne type fotografering er ofte så mye mer avslappet, og jeg føler at de jeg fotograferer får mer rom til å være seg selv.

Disse to tok jeg med til et av favorittstedene mine i Oslo, og lyset og himmelen leverte!

Jeg anbefaler alle brudepar å ta en forlovelsesfotografering før bryllupet. Det er en perfekt måte å bli kjent med fotografen deres på, dere får blitt mer komfortable foran kamera og dere får flotte bilder til å bruke på invitasjoner, bryllupsnettside eller i andre sammenhenger. Så lurt syns jeg det er, at nå inkluderer jeg det i min heldagspakke!

forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-108forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-106forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-107forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-109forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-101forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-102forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-103forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-104forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-105forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-110forlovelsesfoto_bryllupsfotograf_oslo-111

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*