Michaela Klouda photography » Fotograf i Oslo, Norge og hele verden!

Bryllup på Ekebergrestauranten | Hanne & Torgeir

I april fotograferte jeg bryllupet til Hanne og Torgeir, på alltid flotte Ekebergrestauranten. De hadde en helt nydelig vielse på glassterrassen på restauranten, det er så fint med vielser på utypiske steder! Etter vielsen sneik vi oss inn i skogen, og tok bilder blandt hvitveis og nyutsprungne knopper. Ta en titt da vel!

bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-103

bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-104bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-105bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-106bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-109bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-111bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-101-2bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-107bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-108bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-110bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-113bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-116bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-117bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-101-3bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-119bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-120bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-121bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-123bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-122bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-125bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-124bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-126bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-127bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-128bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-129bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-130bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-131bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-132bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-133bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-134bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-135bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-136bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-102bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-137bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-140bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-141bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-142bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-143bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-101bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-144bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-145bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-146bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-147bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-148bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-149bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-151bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-152bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-153bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-156bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-157bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-158bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-159bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-160bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-161bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-162bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-164bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-166bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-167bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-168bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-169bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-171bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-172bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-173bryllup_bryllupsfotograf_oslo_ekebergrestauranten-163

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*